Vælg din HelpSpot pakke

HelpSpot har gjort det nemt og billigt for dig at købe din næste computer. Igennem vores abonnement løsninger får du alt, hvad du har brug for at komme i gang med din nye computer.

Basic

89DKK

Pr. måned

Home & Student

+

5 timers fri support

Support tid hverdage fra 8 - 16

Aftale booking

199DKK

Pr. måned

Everything

+

8 timers fri support

Support tid hverdage fra 8 - 20

Aftale booking

+

299DKK

Pr. måned

MacBook Error

Helpspot Support aftale

Med HelpSpot supportaftale er du altid sikret de bedste muligheder, hvis du har den mindste udfordring med din computer. Igennem HelpSpot hotline, kan du altid ringe og få hjælp til selv de mindste problemer og udfordringer i dagligdagen med din computer. HelpSpot har en kompetent team af eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig med alt fra problemer i Word, opsætning af printer eller Wi-Fi til tekniske problemer med computeren.

Med en Supportaftale har du mulighed for at få hjælp på telefonen, igennem livechat og mail. Vores team af eksperter kan også hjælpe igennem fjernstyring af din computer og klare det hele for dig, uden at du skal røre en finger.

Helpspot Office 365

Med Office 365 får du adgang til alle de kendte Office programmer. Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook.

Du kan installere Office på computeren og bruge det uden internetadgang eller bruge det direkte i din Web Browser. Valget er dit.

Office 365
Proteced by Chili Security

HelpSpot Antivirus

Med HelpSpot sikkerhedspakke fra Chilisecurity er din computer top sikret imod virus og hackerangreb fra hele verden. Teknologien som Chilisecurity bruger er testvinder de seneste 3 år i træk, så du sikkert kan gå på netbank og være sikker på at dine private data og personlige identitet er beskyttet.

HelpSpot Cloud Service

Med HelpSpot One Drive kan du gemme alle dine vigtigste billeder, video og filer direkte i skyen. Du får 1 TB plads, som du kan fylde op med lige det, du har lyst til.

Har du brug for hjælp med opsætning og optimering af dine Cloud Service, hjælper vi dig selvfølgelig også med dette.

One drive
Simple Surance

HelpSpot Forsikring

Med HelpSpot forsikring er din computer fuld dækket, hvis uheldet skulle være ude. Du vil derfor være dækket i følgende situationer:

Kortslutning

En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.