Velkommen til HelpSpot

HelpSpot er en komplet løsning til din computer. Vi har sørget for alt fra din Office pakke til din sikkerhed på computeren. Så læn dig tilbage og nyd at alt bare fungerer, som det skal. Opstår der problemer, så sidder vi klar til at hjælpe.

Vi står bag HelpSpot
Mathias Larsen & Andreas Henning

Hos HelpSpot brænder vi for at hjælpe dig
selv med de mindste problemer

Vi er et team af unge mennesker, der elsker computere og at hjælpe andre mennesker, som måske ikke lige interesser sig ligeså meget for computere som os. Vi kan ikke komme udenom, at computere fylder en kæmpe del af alles hverdag og der er det intet værre end når computeren driller.


Derfor har vi valgt at skabe virksomheden HelpSpot, som er en hjælpende hånd, som altid er klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Hos HelpSpot er vores mål, at skabe en samlet løsning, hvor der er tænkt på alle de vigtigste ting til din computer, for at komme nemt og elegant igennem den travle hverdag.

Hos HelpSpot er der skabt forskellige abonnementer, så du præcis kan vælge det, som passer bedst til dig.

Når du handler hos HelpSpot, så er det vigtigt for os, at alle parter gør en god handel, derfor giver vi dig selvfølgelig rabat, når du både køber computer og abonnement. Vælger du et større abonnement, giver vi dig mere rabat, så du kan købe en ny computer til en vanvittig lav pris.


Vi elsker at snakke med glade mennesker, som er interesseret i vores virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak om hvad netop, du har brug for!


+45 29 89 88 33

Telefonen er desværre lukket

Vi åbner igen imorgen klokken 9

Se åbningstider

Alle priser er i DKK og inkl. moms